Академия

Как се приготвя кафето и насладата от него
В ръцете си държим изкуство и го предаваме от поколение на поколение от 1790 г. Да го споделим с вас е основна цел на нашата Академия за кафе.

В академията можете  да опознаете тази древна напитка, да я дегустирате, да се насладите на нейните свойства и да превърнете приготвянето й в изкуство. Академията за кафе в Роверето предлага нещо повече от обикновен курс за това как да отворим кафене. В група или по желание, индивидуално ще разгледаме най-важните тайни на доброто кафе.

Курсове за професионалисти и ценители с едно качество - Бонтади
Нашата Академия за кафе предлага курсове за кафе-бар, предназначени за тези, които се занимават с това или искат да започнат такава дейност . За тях предлагаме и консултации. Правим го в подкрепа на младите предприемачи, които искат да се впуснат в света на кафето. Курсовете за професионалисти са различни: започват с класиката - кафе еспресо и завършват с декорирането на кафе с мляко и пяна. Всяка година „академичната програма“ се обогатява, за да задоволи вашите нарастващи изисквания.

Курсове за ценители
Има хора, за които кафето е истинска и неподправена страст. Не ги виним. Напротив! Ние я споделяме, а имаме и опит, който да споделим. Затова, освен професионалните курсове, предлагаме и „уроци за сближаване с кафето“ и такива за използването на класическата италианска домашна кафеварка/ МОКА/

Това е повече от курс
Курсовете, които в момента предлага Академия за кафе Бонтади, са според интереса на кандидатите.  Имаме готовност да задоволим всички специални изисквания, индивидуални както и групови.

 

Разгледайте нашите курсове за професионалисти и за ценители и се запишете като попълните формата долу:


Съгласен съм с начина на ползване на личните ми данни според информираното съгласие.

СПОДЕЛЕТЕ: